El I Campionat de Catalunya2023-06-04T06:57:07+02:00

Notificacions Arbitrals – Regulació i normativa al campionat

Volem compartir amb tots vosaltres les últimes novetats sobre la gestió de les penalitzacions i la comunicació als participants del campionat rebudes per l’equip arbitral.

Treballem perquè tothom estigui ben informat, entengui les penalitzacions, com les seves conseqüències. Si teniu algun dubte o suggeriment, estarem encantats d’escoltar-vos i respondre les vostres inquietuds.

Manteniu-vos atents als vostres correus electrònics per on rebreu més informació.

Gràcies per la vostra paciència i col·laboració.

Programa de l’esdeveniment

Descarrega’t el pòster de la prova puntuable de velocitat individual del Campionat de Catalunya 2023 de Marxa Nòrdica i descobreix l’emoció de la competició!

Descarrega’t el pòster de la prova OPEN individual del Campionat de Catalunya 2023 i gaudeix d’una oportunitat única per entendre la marxa nòrdica a la seva base més esportiva, ajuntant amb altres aficionats i comparteix aquesta emocionant jornada!

Com arribar a l’esdeveniment del Campionat de Catalunya 2023 de Marxa Nòrdica: Tren, Autobús, Cotxe Privat o Cotxe compartit

Transport Públic

 1. Tren: Utilitza els serveis de trens de Rodalies i Regionals per arribar a prop de la ubicació de l’esdeveniment. Consulta els horaris i rutes de Renfe i verifica les estacions més properes. Pots combinar el tren amb altres opcions com autobús o caminar per arribar a l’esdeveniment.
 2. Autobús: Consulta opcions d’autobús que et portin a prop de la ubicació de l’esdeveniment. Fes servir plataformes com Moventis, Sagalés o Alsa per trobar horaris i rutes d’autobús. Verifica les parades més properes i planifica el viatge en conseqüència.
 3. Combinació de tren i autobús: En alguns casos, pot ser necessari combinar tren i autobús per arribar a l’esdeveniment. Fes servir les opcions de tren i autobús per arribar a la destinació més propera i després altres opcions com caminar per arribar a la ubicació exacta.

Assegura’t de consultar les opcions de transport públic amb antelació, verificar horaris i rutes, i planificar el viatge segons les teves necessitats i preferències.

Transport Privat

 1. Cotxe privat: Fes ús d’aplicacions de navegació com Google Maps o Waze per determinar la millor ruta en cotxe privat. Verifica l’estat del trànsit i planifica el temps de viatge amb possibles demores. Assegura’t de tenir els documents de conducció necessaris i seguir les normes de trànsit. Comprova opcions d’aparcament a prop de la ubicació de l’esdeveniment i planifica l’aparcament amb antelació.
 2. Cotxe compartit: Si optes per compartir cotxe amb altres participants o fer servir un servei com BlaBlaCar. Registra’t en una plataforma de cotxe compartit, cerca opcions per la data i ubicació de l’esdeveniment, i posa’t en contacte amb altres participants o conductors per coordinar el viatge. Assegura’t de conèixer les condicions i les polítiques del servei de cotxe compartit abans de reservar o compartir cotxe.

Recorda verificar restriccions de trànsit, opcions d’aparcament i altres detalls logístics abans de sortir per assegurar-te d’arribar a temps i sense problemes.

Us desitgem un viatge segur i emocionant cap al lloc de l’esdeveniment!

Circuit de la competició

T’invitem a familiaritzar-te amb el circuit en el Campionat de Catalunya 2023 de Marxa Nòrdica.

Explora el mapa interactiu disponible a la pàgina i descarrega’t el circuit per analitzar-lo amb els teus propis mitjans.

Descobreix les marques que pots establir i com fer-ho amb aquesta eina útil.

Notificacions Arbitrals – Regulacions i normatives Campionat

Nota:
La normativa estableix les condicions i les regles que els participants han de complir durant les curses. Algunes de les normes inclouen el termini d’inscripcions, el tancament del circuit, l’avituallament als punts establerts, el respecte a l’entorn natural, la responsabilitat dels participants en cas d’incident o irregularitat, les proves d’antidopatge, la no suspensió o ajornament de l’activitat per inclemències meteorològiques, la possibilitat de modificació o anul·lació del recorregut per part de l’organització, i el dret exclusiu de l’organització sobre la imatge de la prova.

 • 1

  La inscripció a la cursa implica l’acceptació i el compliment d’aquesta normativa i tots els seus aspectes.

 • 2

  Hi ha dues curses: la cursa oberta no puntuada de 5 km i la cursa oficial del Campionat Català de Velocitat de 10 km, excepte per a la categoria infantil, que sera de 5 km.

 • 3

  Les dues curses es fan per separat. Primer es fa la prova oficial de velocitat i després la cursa OPEN

 • 4

  És obligatori participar amb bastons, equipament i tècnica de marxa nòrdica segons el reglament de competició a les dues curses.

 • 5

  Les curses estan obertes a tothom i aptes per a totes les categories, segons el reglament de competició de la FEEC.

 • 6

  L’esportista a la cursa OPEN serà informat del reglament de competició i arbitratge d’acord amb el reglament.

 • 7

  La cursa OPEN no té caràcter competitiu, és de caràcter participatiu. La cursa OPEN disposa dels mateixos mecanismes que la prova oficial de velocitat, inclòs arbitratge, cronometratge i comunicació dels resultats.

 • 8

  Per classificar-se als Campionats de Catalunya caldrà fer-ho amb la llicència anual expedida per la FEEC en la modalitat corresponent a la marxa nòrdica, així com disposar del veïnatge civil català.

 • 9

  Per participar en qualsevol de les curses cal haver formalitzat prèviament la inscripció de manera correcta, segons la normativa establerta.

 • 10

  https://www.amb2bastons.cat o presencialment al Club Muntanyenc Mollet, c/ Pineda Fosca, 6, 08100 Mollet del Vallès, horari dijous i divendres de 19 a 21 hores

 • 11
  Les inscripcions a la cursa de velocitat, en fer la inscripció, l’usuari és redirigit automàticament, al portal oficial d’inscripcions de la FEEC.
 • 12

  Els esportistes es classifiquen per edats. Les edats dels esportistes es compten al 31 de desembre de l’any de finalització de la temporada. Podran participar en qualsevol cursa oficial aquells esportistes que tinguin tretze anys o més el 31 de desembre de l’any en curs.

 • 13

  Els menors de divuit anys han de presentar una autorització signada pels pares o tutors legals en el moment de recollir el dorsal. Pot descarregar-se una còpia, al següent enllaç: Autorització FEEC

 • 14

  Els menors de setze anys han d’anar acompanyats d’un adult a la prova OPEN.

 • 15

  Els dorsals s’entreguen el mateix dia de la competició abans de cada cursa al lloc de la competició, amb el justificant d’inscripció, el carnet d’identitat i la llicència federativa en curs.

 • 16

  Les inscripcions tanquen cinc dies abans del Campionat.

 • 17

  El circuit estarà tancat i és el mateix per les dues proves.

 • 18

  El circuit estarà senyalitzat i tancat per permetre una participació sense problemes. El personal voluntari de l’organització vetllarà pel bon desenvolupament de la prova.

 • 19

  Es proporcionarà avituallament d’aigua i menjar en les zones designades del circuit durant les curses.

 • 20

  L’avituallament al circuit tindrà horaris d’obertura i tancament establerts. Aquells participants que arribin fora d’aquests horaris deixaran oficialment de participar en la cursa.

 • 21

  Es respectarà l’entorn natural en tot moment. Tots els participants hauran de complir les normes establertes per la competició i l’organització, especialment pel que fa a la gestió dels residus i el manteniment net dels llocs de pas i dels seus voltants.

 • 22

  Si us plau, us demanem que no llenceu escombraries a l’entorn. Us preguem que feu ús dels contenidors que s’han proporcionat de manera adequada

 • 23

  Els esportistes participen en les dues curses sota la seva pròpia responsabilitat i eximeixen l’organitzador i la FEEC de qualsevol responsabilitat derivada de les seves accions i accidents.

 • 24

  Els esportistes hauran de seguir les directrius de seguretat, així com les indicacions i els consells dels organitzadors i voluntaris durant les curses.

 • 25

  És obligació dels esportistes comunicar als organitzadors o als voluntaris qualsevol incident o irregularitat, tant esportiva com no esportiva, que pugui ocórrer durant el recorregut, i prestar assistència si cal, especialment en qüestions relacionades amb la seguretat.

 • 26

  Els esportistes són responsables de la seva pròpia condició física, assegurant-se que estan en les condicions adequades i no tenen cap impediment, contraindicació, malaltia (COVID), patiment o impediment per participar, i assumeixen els esforços que això pugui comportar.

 • 27

  Tots els esportistes accepten sotmetre’s a les proves d’antidopatge segons les lleis vigents de l’esport al nostre país.

 • 28

  Les inclemències meteorològiques (pluja, vent, etc.) no seran motiu de suspensió ni ajornament de l’activitat.

 • 29

  L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar totalment o parcialment el recorregut del circuit.

 • 30

  En tot allò no previst en aquesta normativa, s’aplicaran les resolucions decidides per l’organització, amb el suport del jurat de la cursa.

 • 31

  L’organització té els drets exclusius de la imatge de la prova i pot utilitzar les imatges, fotografies i vídeos

Benvingut/da a la cursa! Si us plau, assegura’t de llegir el reglament abans de la cursa per assegurar-te que compleixes amb totes les normes i requisits necessaris. Un cop descarregat, si us plau, llegeix atentament el document per garantir que ets conscient de tots els detalls importants sobre la cursa, com ara les normes de seguretat i les condicions meteorològiques. Si tens alguna pregunta o qüestió, no dubtis a contactar amb nosaltres. Moltes gràcies i que vagi bé en la cursa!

Go to Top